KORSANCİ©®™,,,♪,,,♫,,,☻,,, BEDAVA MÜZİKLER MP3LER VİDEOLAR WEBMASTER KAYNAKLARI EĞLENCE CEP DÜNYASI...... |
Kasım 2024 | Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Takvim |
|
|
| KORSANCİ©®™,,,♪,,,♫,,,☻,,, :: EĞLENCE :: KOMİK BÖLÜM | |
| azrail fıkra | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
ugur.altunkaya Admin
Mesaj Sayısı : 338 Yaş : 33 Nerden : aksaray TAKIM : Kayıt tarihi : 11/08/08
| Konu: azrail fıkra Perş. Ağus. 21, 2008 3:17 pm | |
| Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bir Hayal görüyor. Azraili görüyor ve soruyor: ‘Benim saatim geldimi?’ Azrail cevap veriyor: ‘Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay vede 8 günün var’. Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor. Yüzünü gerdirttiriyor, dudaklarını doldurtturuyor vede Göğüslerini düzelttiriyor. Kısacası: ‘Yeniden doğmuş gibi’ Daha uzun bir süre yaşıyacağını bildiği için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor. Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor. Tam karşıdan karşıya geçiyor ki, ambülans çarpıyor. Ölüyor.Cennette Azrail’e soruyor: ‘40 seneden daha fazla yaşıyacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını sağlayıp, Beni öldürttün?’ Azrail cevap veriyor: ‘Kız, allah canını almasın ben seni tanıyamadım… | |
| | | | azrail fıkra | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
|
|
|